Den eviga bagladyn

15:26

baglady

Att få livet att gå ihop är inte alltid det lättaste. Det krävs att man planerar måltider (för att undvika att trilla i Wasa Sandwich och en Japp-fällan), ombyten för träning (och racket om man ska spela squash), böcker om jag ska till universitetet efter jobbet, extra skor om man ska direkt från gymmet till AW osv. Som en följd av detta bär jag nära nog aldrig bara en enda handväska. Efterhand har jag hittat några smidiga sätt att minska mängden jox jag släpar på.

- Jag har en uppsättning med handduk, schampo osv på jobbet. Jag försöker att planera in träning innan jobbet, och cyklar då direkt till jobbet och duschar här. Då behöver jag bara ha med mig ett ombyte, inte resten. Oklart hur jag ska lösa detta när det blir för kallt för att cykla. Vid lunchträning finns ju allt på jobbet redan, och tränar jag direkt efter jobbet går jag hem och duschar.

- Jag har vettig mat ståendes på jobbet. Jag äter mellan fem och sju mål mat om dagen, jag kan inte släpa allting fram och tillbaka. Lite grönsaker, yoghurt, något pålägg och keso. Ett par bars till när det kniper. Fruktkorgar finns på jobbet och jag gräver ganska flitigt i dem. Banan och kiwi är mina favoriter.

- Man kan cykla i stiletter. Man behöver inte byta.

Bilden är från i våras, när vi bodde på två ställen och ständigt släpade gymkläder, ombyten, smink och annat fram och åter. Riktigt så illa är det inte längre. Nuförtiden klarar jag mig oftast bra på en handväska och en tygpåse. Simplify!

You Might Also Like

0 kommentarer