Deadball

20:30

Dagens pass var DeadBall, som jag släpade med mig pojkvännen på. Det går ut på att man gör en drös dynamiska övningar, med mycket fokus på corestyrka, som är utformade kring en tre kilo tung boll.
Deadball var nog inte riktigt för mig. Det var mycket instruktioner och blev aldrig något riktigt tempo. Den enda gången jag verkligen tände till var de sista tio minuterna, då man skulle tävla om att göra så många varv som möjligt. Sedan frågade han inte ens hur många man hunnit med, och då blev jag lite sur.
Dessutom lyckades jag få bollen i ansiktet ett par gånger, vilket just då mest gjorde mig arg, men nu har jag ganska ont i käken. Jag är jättetrött, och klockan står på 06:15 imorgon bitti, så jag har redan borstat tänderna och tänker lägga mig i sängen. Jag hade inte tänkt ta fler värktabletter, men ikväll tyckte jag att det var befogat med en stark jävel. Jag behöver sömn. Minns inte sist jag sov en hel natt.
Men innan jag sover ska jag plugga lite.

fashion and its social agendas by diana crane

Just nu läser jag boken ovan, Fashion and Its Social Agendas av Diana Crane. Den ger ett perspektiv på hur mode rört sig mellan samhällsklasser historiskt, och vad det säger om identitetsbyggande och status. Den är stundvis väldigt mycket uppräkningar och siffror, vilket gör att man förlorar lite läsflyt, men samtidigt är det en jättebra grund såhär i början av kursen för att få bakgrundsfakta och överblick.

You Might Also Like

0 kommentarer