Dagens träning och Great. gröt

16:18

Det fick bli ett lunchpass idag, eftersom det är för tajt med tid efter jobbet för någon träning. Det blev Shape, ett pass med dynamisk/funktionell träning. Funktionell träning innebär att man använder stora delar av kroppen på en gång och gör övningar som stärker muskler du behöver i din vardag. Balans, hållning och styrka, med tonvikt på styrka (men balansen var svårast för mig, som vanligt). Man använder elastiska band och vikter, och det var slitigt! Instuktören var väldigt bra och gav både lättare och svårare alternativ till vissa övningar, och jag klarade inte de svåraste övningarna på alla saker, så det finns utrymme för förbättring på mer än bara balansen.

På gymmet hade de provförpackningar av Great., en snabbgröt från AXA. Smaken helet Blueberry Apricot, och i sin enkelhet är det havregryn, solrosfrön och torkade aprikosbitar och blåbär.

great. fast porrige from axa

I ärlighetens namn ser den lite grå ut (se nedan). Jag tycker inte om mjölk på gröt, så jag åt den som den var, men den var faktiskt väldigt god. Den innehåller ganska mycket socker, vilket är synd, men å andra sidan en del protein, långsamma kolhydrater från havregrynen och omättade fetter från solrosfröna, så som mellanmål, exempelvis innan en träning, passar den bra. Det går snabbt och smidigt och smakar bra. Det finns flera smaker, jag måste nog ta och prova de andra, särskilt den med äpple och kanel. Perfekt att ha ståendes på jobbet.

great. fast porrige from axa

You Might Also Like

0 kommentarer