Dagens pass

12:44

celsius energy drink peach and mango

Hittills har jag lyckats få ihop min knepiga dag. Jag smet iväg till gymmet innan lunch och körde ett kort men skapligt intensivt pass. Innan dess hann jag svepa i mig en energidryck från Celsius. Jag dricker inte kaffe (inget hälsoval, jag tycker bara att det smakar förfärligt) och dricker inte energidrycker särskilt ofta, så koffeinkicken gjorde mig nästan yr.

space print tights from club l

Jag passade på att inviga nya tights idag. De är från Club L och inte riktigt löptights, men i samma material. Jag föll för mönstret, och de fungerade utmärkt att träna i. 
Eftersom jag tränat alla muskelgrupper den här veckan valde jag bort styrketräning idag. 
Crosstrainer, 30 min intervaller
Two Hand Swing Squat med 8 kg kettlebell, 4x25

Sedan stretchade jag länge och noga. Imorgon är det vilodag. 

You Might Also Like

0 kommentarer