Bönsallad med bacon

22:22

Efter kafferepet hos Bella hade jag ett BodyCombat-pass inbokat, och kände att jag behövde något mer i magen än kanelbullar och chokladkakor. Jag slängde ihop en snabb, enkel sallad som blev jättegod. Receptet räckte till min (sena) lunch, en matlåda till imorgon, och en portion till. Dessutom tog den max sju minuter att slänga ihop!

Salad with bacon and beans

Du behöver:
En paprika
Några blad romansallat eller någon annan grönsallad du gillar
En burk blandade bönor, jag använde Zetas blandade bönsallad med matvete
Ett paket bacon (eller lite fejkon om man föredrar)
Keso

Strimla bacon och stek i en stekpanna. Skölj bönorna i en sil och häng över diskhon så att de får rinna av. Skär sallad och paprika i lagom stora bitar och lägg i en skål. Häll över bönorna, och bacon (jag låter den rinna av på lite hushållspapper först). Servera med keso, njut!

You Might Also Like

0 kommentarer