BodyBalance

09:31

iphone alarm

Imorse ringde klockan tidigt. Jag gick upp, slängde på mig träningskläder, åt ett glas lättkvarg med vår osötade äppelmos som snabbt blivit en favorit, tog väskan med ombyte som jag packade innan jag gick till sängs igår och hoppade upp på cykeln. Det var dags för BodyBalance, Les Mills, ytterligare ett av dessa pass inspirerade av yoga, tai chi och pilates. Det var några riktigt intensiva övningar, särskilt för låren och magen, men passet kändes väldigt kort? Jag hann inte ens bli svettig.

Nu har jag provat Yogalates, BodyBalance och HotMojo. Helst vill jag välja en av dem att gå på någon gång i veckan fram till nyår. Jag tycker inte om att inte hänga med, jag vill lära mig koreografin och övningarna ordentligt så att jag kan pressa mig själv att bli bättre. Jag har väldigt svårt att bestämma mig. Jag har SatsYoga inbokat på tisdag, så deadline för ett beslut får bli på onsdag. Möjligtvis kan jag välja två att varva mellan.

breakfast: yoghurt with müsli, cinnamon and banana

Nu sitter jag på jobbet och har tagit en snabbdusch och ätit frukost. Verum hälsoyoghurt naturell, en halv skivad banan, kanel och lite osötad müsli. Inte världens roligaste yoghurt, men ett försök att få min uppblåsta mage på rätt köl igen. Jag har gått omkring med en basketboll mitt på kroppen i en vecka, och jag är less på det.
För övrigt var jag helt säker på att det var onsdag idag, och när jag upptäckte att det var torsdag blev jag så nöjd. Imorgon är det fredag!

You Might Also Like

0 kommentarer