Att kriga med sig själv

07:40

Imorse ringde klockan vid sex. Jag släpade mig upp ur sängen, knöt på mig löpskor och gav mig ut i mörkret. Tyvärr hann jag inte många meter innan jag kände vaderna krampa. Jag vet inte om det var tiden på dygnet, eller något annat, men efter lite mer än en kilometer fick jag vända och gå hem, eftersom uppvärmning och stretching verkade fungera.


Nu äter jag frukost, te, knäckemacka, färsk ananas och melon och ett glas yoghurt med osötad äppelmos, framför Nyhetsmorgon. Snart dags att gå till jobbet. Idag är en stressig dag, men jag hoppas innerligt att jag ska hinna gå till gymmet på lunchen. Jag försöker att inte bli arg på min kropp när den inte vill det jag vill, måste komma ihåg att vi måste samarbeta om vi ska göra framsteg. Inte det lättaste, när man alltid fostrats till att kriga mot sin kropp. Jag tänker mig att ett mjukstartat pass på en crosstrainer och nogrann stretching kan mjuka upp mina arma vader inför kvällens Yoga.

You Might Also Like

2 kommentarer

 1. Jag gillar inte alls att springa på morgonen. Min kropp fungerar inte då och de få gånger jag sprungit innan frukost har jag bara orkat någon km.. Appropå det borde jag dra ut nu. Borde, som sagt. Kommer jag komma iväg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tränar ju ibland innan jobbet, typ BodyBalance eller på gymmet, brukar gå bra. Men ibland tar det stopp bara. Inte kul när det händer, men man får inte vara för hård mot sig själv.
   Lycka till på springturen, bli nog skönt! :)

   Radera