Wednesday Relations

14:18

Jag började min fredag tillsammans med Johanna på ett seminarium på Westmanska palatset. Det var Wednesday Relations som höll i tillställningen, som handlade om personliga budskap och relevans.

wednesday relations

Min favorittalare var Magnus Widgren, VD på Sholtz & Friends, som pratade om vad som får människor att ta steget. Han använde underhållande och tydliga exempel för att göra sina poänger. Min favorit var den om impulsiv lojalitet. Den handlade om en biltvätt som gav ut stämpelkort som gav dig sjätte tvätten gratis. När man ändrade erbjudandet till åttonde tvätten gratis visade det sig att de bilarna blev tvättade oftare, eftersom man ville komma fram till målet - den gratis biltvätten.

Idag har jag min sista Summer Friday. Det betyder att det är sista fredagen för i år som jag slutar klockan 15. Jag ska nyttja eftermiddagen väl med att gå på ett av mina absoluta favoritpass, och sedan flyttstäda. Kul! 

You Might Also Like

0 kommentarer