Dumplings på Potstickers

22:25

Igår, efter att ha städat och packat hela dagen, tyckte jag, när Anders kom hem från jobbet, att vi skulle gå ut och äta middag. Jag ville komma ut lite bland folk, och slippa gå till affären, handla och sedan laga mat. Jag såg för mig hur enkelt och smidigt det skulle vara att sätta sig på ett café, beställa in en sallad... ni vet. Sådär som man naivt gör.
Vi strosade bort mot Mood för att vi var nyfikna på Vigårda, Melker Anderssons restaurang som ligger i anslutning till gallerian. Tyvärr var det så hög musik att det inte gick att tänka därinne, än mindre få någon aptit, så vi gick vidare. Vi gick genom gallerian, och hög, störig musik avlöstes av annan hög, störig musik, tills jag nästan fick frispel och nästan sprang ut på Regeringsgatan. När jag hade lugnat ner mig gick vi istället till Potstickers och åt dumplings.

dumplings stockholm

Jag åt dumplings med tofu och svamp, samt med veganfärs. Som tillbehör valde jag edamamebönor. Det var enkelt, fräscht, gott och prisvärt. Dessutom fullt med vitaminer och fullgott protein. Perfekt!

Idag provade jag ett nytt pass på mitt gym, PowerStep, som varvar klassisk step-up och styrketräning med vikter. Det var roligt, men jag vågar ju påstå att min koordination fick sig en rejäl utmaning. Mellan koreograferat hoppande över en plint som fick svetten att rinna körde vi korta pass med bland annat en skivstång. Vi gick igenom alla stora muskelgrupper, armar/axlar, mage, rygg och ben. Jag stretchade en stund efter, så totalt ungefär en timmes blandad träning idag.
Nu är jag matt och glad. Jag har ätit en stor hallonsmoothie och en bit grovt bröd med lättkeso, det som fanns tillgängligt, till middag. Nu ska jag krypa upp i soffan med en bok och lite mörk choklad. Det har varit en lång dag.

You Might Also Like

0 kommentarer