Motivation

21:29

En bra motivation när man ska träna men egentligen inte har lust, eller försöka avstå den där fikan som bjuds på jobbet, som egentligen inte är vad man hade valt själv men som ju står där, är att ha ett mål.

sonia rykiel and acne

Den här bilden på mig är tagen i februari förra året, innan jag skulle iväg på en hattfest hos min kompis Bella (klänningen är från Acne och hatten är från Sonia Rykiel). Jag har väldigt trimmade armar på bilden och vet med minnet att resten matchade. Mitt mål är att se ut precis sådär igen. Då kände jag mig snygg.
Även om jag tränar för att det är roligt och för att jag sover bättre, är gladare och mår bättre, så blir jag lite extra taggad när jag tänker på att jag blir snyggare. Eller som min kompis Johanna har sagt om att gå i trappor: "det blir nästan kul om man tänker 'nice ass, nice ass'."

You Might Also Like

0 kommentarer