Hopprep

16:28

Idag har jag tagit ut en flyttdag, eftsrom jag flyttar på lördag och fortfarande har... en del kvar att ordna. Efter att ha rotat igenom lådor och garderober nästan hela dagen tyckte jag att det var dags för en paus, så jag drog på mig ett par tights och smet runt hörnet till mitt lokala gym.

Jag fick ett program av PT:n som jag träffade igår, och tänkte att jag skulle köra delar av det, blandat med hopprepet jag köpte häromdagen. Eftersom jag varit lite krasslig var jag lite försiktig. Det blev såhär:

Crosstrainer
3 min mjukstart på motstånd 6
2 min - motstånd 7
1 min motstånd 8, 1 min motstånd 9 osv upp till 13, sedan pallade jag inte mer och drog ner till 7 igen i 2 min och började om.
3 omgångar, sedan lite nedvarvning på 3 min. Totalt 30 min.

Efter det lite dynamisk rörlighetsträning som PT:n visade igår följt av lite egen stretching, sedan var det dags för ett kort cirkelpass.

50 hopprepshopp
10 höftböjningar på en bänk för att kunna sänka benen lite längre
15 two hand swing squat med en 8 kg-kettlebell
Ingen vila emellan, men ca 30 sek vila mellan varven. 4 varv.

När jag snörade av mig skorna efteråt konstaterade jag att nya träningsskor inte längre är en önskan utan ett måste. Mina börjar lossna i sömmarna. Men det beror ju på flitig användning, så jag är inte särskilt ledsen över det!

adidas

Nu ska jag avnjuta ett mellanmål av mild yoghurt och lättkesella med lite hallon och havregryn på innan jag fortsätter fortera strumpor och strumpbyxor.

You Might Also Like

0 kommentarer