Måndag

22:17

På grund av en förkylning har det nu gått fyra dagar sedan jag kunnat träna. Morr. Det kryper i benen på mig, så jag gick och köpte ett hopprep idag. Nu har jag bokat in en tid med mig själv i kalendern på torsdag kväll när jag vet att det inte är några pass på mitt lokala gym. Planen är att smyga in i salen med en matta och mitt hopprep och köra ett cirkelpass utan risk för att snärta till någon som går förbi.

I kväll har jag varit på Whyreds visning inför nästa vår. Jag gillade färgskalan och en lång, svart, tunn trenchcoat. Jag var inte imponerad av pottfrisyrerna och klänningen som Frida Gustavsson stängse visningen med, tyvärr.
När jag kom hem åt jag en god middag: sallad med olika gröna blad, rödbetor, matvete, chèvre och pinjenötter.

healthy salad chèvre beetroot spinage

Imorgon har jag bokat ett pass med en personlig tränare! Det ska bli väldigt spännande. Lyckligtvis är jag inte så förkyld längre, så det borde gå bra att träna. Misstänker att det blir mest prat och planering just imorgon. 

You Might Also Like

5 kommentarer

 1. Va kul me ett pass me en PT :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ska bli jättespännande! Sjukt peppad. Hoppas på bra träningstips och kanske tips på nya pass att gå på. Är liiite feg med att prova nytt :)

   Radera
 2. Fattar inte hur du pallar trna så... jag hade ju kuppat soffan minst en vecka :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. När man väl kommit igång känns det ju konstigt att INTE röra på sig! Myror i kroppen!

   Radera
 3. Det är segt när man väl VILL träna men inte FÅR. Hoppas det går bra ikväll med din PT!

  Ja det är ju kul att ha den, för att minnas tillbaka. SEn gillar ju jag att skriva en massa. Och ta kort! :)

  SvaraRadera